«Στιγμές της Ζωής μας»: Το νέο βιβλίο του Χρίστου Γεωργούση παρουσιάζεται στις Λεύκες Πάρου

17 Απριλίου 2018 21:05

Με το γενέθλιο τόπο του τις Λεύκες και τους Λευκιανούς καταπιάνεται στο νέο του βιβλίο ο Χρίστος Γεωργούσης.

Η παρουσίαση του βιβλίου, θα γίνει στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 19:30 με τη στήριξη του Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ Λευκών.

Άλλο ένα βιβλίο του Χρίστου Γεωργούση που όλοι περιμένουμε με προσμονή, χάρη στη γεμάτη ευαισθησία καταξιωμένη γραφίδα του αλλά και στην ανήσυχη κριτική σκέψη του η οποία χαρακτηρίζεται από ανοιχτούς ορίζοντες. Συγγραφέας με πλούσιο και ευρύ έργο το οποίο αποτελεί σταθμό στην πολιτιστική παραγωγή της Πάρου και των Κυκλάδων, ο Χρίστος Γεωργούσης αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές, σύγχρονες συγγραφικές πένες.

Σπουδαίος δάσκαλος, επιστήμονας με σφαιρικές γνώσεις που αγγίζουν επιστημονικά πεδία συγγενικά της δικής του επιστήμης, της φυσικής, υπηρετεί εδώ και χρόνια την τέχνη του λόγου έχοντας αποδώσει στο κοινό αξιόλογα συγγραφικά πονήματα.

Με χαρά λοιπόν, αναμένουμε το νέο του βιβλίο για τις Λεύκες και τους ανθρώπους της, με τη βεβαιότητα ότι το ταλέντο του κ. Γεωργούση θα «μιλήσει» αυτή τη φορά για «Στιγμές της Ζωής μας» - όπως είναι άλλωστε ο τίτλος του βιβλίου - με τη γνώριμη ευαισθησία και τον οξυδερκή στοχασμό για τα οποία διακρίνεται.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos