Εκδήλωση του Φεστιβάλ Πάρου το Σάββατο 26-05-18

21 Μαϊος 2018 11:35

Το Σάββατο 26 Μαΐου στις 19:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου το Φεστιβάλ Πάρου υποδέχεται την Βιργινία Μαστρογιαννάκη και την Μαρία Παπαποστόλου.


Οι δύο καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση σύγχρονης τέχνης «Απρόσμενοι Επισκέπτες», θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα συνομιλήσουν με το κοινό για τις εικαστικές τους μεθόδους και πρακτικές.

 Το 1ο Φεστιβάλ Πάρου θα διεξαχθεί στην Παροικιά στις 13, 14 και 15 Ιουλίου. Για τρεις μέρες, μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις στον παλιό οικισμό του Κάστρου θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν μια άλλη, συχνά αθέατη, πλευρά του τόπου. Εκθέσεις, ξεναγήσεις και μουσικές εκδηλώσεις θα ζωντανέψουν γωνιές του οικισμού με απροσδόκητο τρόπο. Κεντρικός σκοπός του Φεστιβάλ Πάρου είναι η ενεργή εμπλοκή της τοπικής κοινότητας στην διαχείριση και την προώθηση του πολιτισμού του νησιού.

Έτσι, φέτος το Φεστιβάλ αυτοσυστήνεται στο κοινό μέσα από το δημόσιο του πρόγραμμα, το οποίο φιλοδοξεί να εμπλέξει τους κατοίκους του νησιού στο σχεδιασμό των δράσεων του. Οι καλεσμένοι καλλιτέχνες του Φεστιβάλ Πάρου επισκέπτονται το νησί για μερικές μέρες έτσι ώστε να συλλέξουν το απαραίτητο υλικό για την παραγωγή των εικαστικών τους έργων που θα εκτεθούν το καλοκαίρι.

Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ είναι δωρεάν για το κοινό. Tο αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο τέλος του Μαΐου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos