«Προφορική Ιστορία και Μνήμη Η σημασία της συλλογής Προφορικών Μαρτυριών»

15 Ιουνίου 2018 11:24

«Ο άσπλαχνος καιρός όλα τα ροκανίζει με το δόντι του, Άλλη παρηγοριά δε βρίσκει άνθρωπος πάρεξ να κρατήσει στο χαρτί ό, τι μπορέσει να προφτάσει»


Φώτης Κόντογλου

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ.) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την επιστημονική διάλεξη - συζήτηση της ιστορικού κας. Τασούλας Βερβενιώτη

* Με θέμα: «Προφορική Ιστορία και Μνήμη Η σημασία της συλλογής Προφορικών Μαρτυριών» Την Τρίτη 19 Ιουνίου (7μ.μ.) στην Παριανή Στέγη (Χαλκοκονδύλη 37, 8ος όροφος).

* Η ιστορικός κα Τασούλα Βερβενιώτη πρωτοστατεί από το 2011 στην οργάνωση σεμιναρίων ως επιστημονική υπεύθυνη, υποστηρίζοντας την ίδρυση Ομάδων Προφορικής Ιστορίας (ΟΠΙ) ανά την Ελλάδα. Έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση γνώσεων γύρω από τον επιστημονικό τομέα της Προφορικής Ιστορίας, βοηθώντας καταλυτικά στη διάσωση αυτού του κομματιού της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos