H Χορωδία Νάουσας στην Γιορτή Ψαριού

02 Ιουλίου 2018 13:27

Χορωδία Νάουσας: με τραγούδια στο Λιμάνι της Νάουσας το Μουσικοχορευτικό Νάουσας συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Γιορτή Κρασιού-Ψαριού» 2018

Για μια ακόμα χρονιά το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας έδωσε το «παρών» αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις «Γιορτή Κρασιού-Ψαριού» Νάουσας και συγκεκριμένα φέτος με το Χορωδιακό του τμήμα.

Η Χορωδία Νάουσας Πάρου, υπό την διεύθυνση της μουσικού και Διευθύντριας του Γυμνασίου Νάουσας κας Φένιας Θεοφίλου εντυπωσίασε το κοινό παρουσιάζοντας αγαπημένα ελληνικά ελαφρολαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 των συνθετών Μάνου Χατζιδάκη, Μάνου Λοϊζου, και Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενώ οι στίχοι ήταν των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Πυθαγόρα και άλλων. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νέο Λιμάνι Νάουσας το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου, άνοιξε ουσιαστικά τις φετινές εκδηλώσεις της Δημοτικής κοινότητας Νάουσας με τον τίτλο «Γιορτή Κρασιού-Ψαριού» που γίνονται πολλά χρόνια στην κωμόπολη.

Την Χορωδία συνόδευσαν οι μουσικοί Παναγιώτης Μαθιέλλης κιθάρα και Αστέριος Ρήγας, μπουζούκι.
Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας ευχαριστεί την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και τον Πρόεδρο κο Γ. Μπαρμπαρίγο για την πρόσκληση.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos