"Στιγμές..." στο Θέατρο Λευκών Πάρου. Ένα μυσταγωγικό μουσικό ταξίδι που μάγεψε το κοινό! (Βίντεο + Φωτό)

17 Ιουλίου 2018 16:30

Η μουσική παράσταση "Στιγμές..." που δόθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουλίου, ήταν καθηλωτική!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη και ο διεθνούς φήμης κλασικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συναντήθηκαν επί σκηνής δίνοντας ένα ρεσιτάλ για μια φωνή και κλασική κιθάρα το οποίο ταξίδεψε το κοινό σε μονοπάτια μυσταγωγικής ψυχαγωγίας και μαγευτικής μουσικής περιπλάνησης.

Ερμηνεύοντας κομμάτια από τη δισκογραφία τους αλλά και αγαπημένα σε όλους τραγούδια, καθήλωσαν με την εξαιρετική ποιότητα και το αρμονικό επί σκηνής δέσιμό τους το κοινό, που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα γεμάτο πάθος και αισθαντικότητα υπέροχο ρεσιτάλ και να ζήσει μοναδικές στιγμές μαγείας και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.



Η μουσική παράσταση "Στιγμές..." θα συνεχίσει το ταξίδι της παρουσίασής της σε ιδιαίτερους χώρους της Ελλάδας και του εξωτερικού χαρίζοντας υπέροχες στιγμές πολιτισμού στο κοινό της!

Και επειδή στις ορεινές Λεύκες το καθαρό αεράκι ανοίγει την όρεξη, ολοκληρώστε τη βραδιά σας δειπνώντας στον top γαστρονομικό προορισμό των Λευκών, στο εστιατόριο «Αγνάντιο».
Υπέροχη θέα, φιλικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και λαχταριστές απολαύσεις ζουμερών κρεατικών όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κλέφτικο και κοντοσούβλι, σας περιμένουν για να τα γευτείτε σε αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο που ξεχωρίζει στις Λεύκες!
Εδώ και είκοσι χρόνια το «Αγνάντιο» προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos