Πάρος: H Δημοτική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τις γιορτές με εκδηλώσεις και δράσεις!

29 Νοεμβρίου 2018 16:48

Γιορτινή θα είναι η ατμόσφαιρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Παροικίας, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 – 19:00, όπου και θα στολιστεί το «Δέντρο των Ευχών»!


Το εορταστικό δέντρο της Βιβλιοθήκης, θα είναι άκρως πρωτότυπο και δημιουργικό καθώς θα στολιστεί από φράσεις και λέξεις αγαπημένων βιβλίων και συγγραφέων!
Με τη βοήθεια της ψυχολόγου κας. Ευδοκίας Σάπκα, θα συνταχθούν πρωτότυπες, τρελές, αστείες, σοβαρές, μεγάλες και μικρές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι οποίες θα αποτελέσουν στολίδια του περίφημου «Δέντρου των Ευχών»!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη επίσης θα πραγματοποιήσει νέες δράσεις που θα προσφέρουν χαρά και παρέα στους συνανθρώπους μας. Αν απολαμβάνετε το διάβασμα και σας αρέσει να διαβάζετε δυνατά για τους άλλους, καλέστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο: 22840 28233 ώστε να ενημερωθείτε για την καινούρια δράση.

Η δράση Διαβάζοντας για τους Άλλους, σκοπό έχει να χαρίσει στους ηλικιωμένους μας τη χαρά του διαβάσματος! Ομάδα εθελοντών αφηγητών, θα διαβάσει βιβλία για τους τροφίμους του Γηροκομείου μας! Χρειάζεται μόνο 1ώρα από την καθημερινότητά μας για να προσφέρουμε την χαρά και την παρέα της ανάγνωσης στους ηλικιωμένους μας! Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22840 28233 για να συμμετάσχετε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos