Λαμπερή Χριστουγεννιάτικη Νάουσα Πάρου! (Βίντεο)

02 Δεκεμβρίου 2018 23:03

Mόλις έπεσε το σκοτάδι το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου, η Νάουσα κατακλύστηκε από πάρα πολύ κόσμο, μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτερους, που τη ζωντάνεψαν στην καρδιά σχεδόν του χειμώνα με αφορμή τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που φιλοξένησε.


Όλα ήταν μαγευτικά! Το σκηνικό στην κεντρική πλατεία, με τα ξύλινα φωτισμένα σπιτάκια, τη μεγαλειώδη φάτνη που φωταγωγήθηκε και τον γελαστό Αη - Βασίλη που μοίραζε δώρα, έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι σκορπώντας την μαγεία και την γοητεία του στο χώρο!
Εντυπωσιασμένοι οι εκατοντάδες λιλιπούτειοι επισκέπτες, πλησίαζαν και έμπαιναν στην φωτισμένη φάτνη ζώντας από κοντά το όνειρο του χριστουγεννιάτικου θαύματος, με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα παιδικά προσωπάκια τους!

Πλούσια κεράσματα προσφέρθηκαν επίσης στους μεγαλύτερους ενώ παράλληλα, παζάρια που πραγματοποιήθηκαν από Συλλόγους και μαθητικές ομάδες έδωσαν έναν ευχάριστο και ξεχωριστό τόνο στην γιορτή!



Τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επένδυσε τραγουδιστικά η χορωδία της Νάουσας που έψαλε κάλαντα και γιορτινές μελωδίες δημιουργώντας το κλίμα θαλπωρής και αγάπης των Άγιων Ημερών.

Οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης περιελάμβαναν επίσης μπαλονοκατασκευές καθώς και face painting, δραστηριότητες οι οποίες διασκέδασαν και ενθουσίασαν τα παιδιά με μοναδικό τρόπο!

Στην όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση της Νάουσας που έλαμψε από γιορτινή χαρά την Κυριακή, μικροί και μεγάλοι βίωσαν με ιδιαίτερα θερμό τρόπο τον ερχομό των Άγιων Ημερών ο οποίος είχε κάτι από την παραμυθένια μαγεία του ονείρου! Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι που έγιναν για λίγο και πάλι παιδιά, απόλαυσαν την ωραία γιορτή και έφυγαν από την Νάουσα με τις καλύτερες εντυπώσεις για την βραδιά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos