O Σύλλογος Παρίων Αντιπαρίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παριανό γλέντι στην Αθήνα...

24 Ιανουαρίου 2019 18:40

Μια όμορφη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» όπου ο Σύλλογος Παρίων Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, συνευρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου, πολλοί παριανοί και φίλοι της Πάρου, ανταμώνοντας και ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, οι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Βρούτσης και Συρίγος, ο Πρόεδρος της Ο.ΠΑ.Σ. κ. Μπιζάς και Πρόεδροι Συλλόγων του νησιού. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζουμής, ο Δήμαρχος Πάρου και οι βουλευτές απηύθυναν χαιρετισμούς, ενώ σύντομο απολογισμό του έργου της Ο.ΠΑ.Σ. έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Πατέλης.

Παραδοσιακά κεράσματα από την Πάρο σε αφθονία, γεύτηκαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Το όλο κλίμα της γιορτής, ήταν θερμό και ευχάριστο και η ατμόσφαιρα «ζεστάθηκε» ακόμα περισσότερο όταν ορχήστρα παίζοντας ζωντανή μουσική, πλημμύρισε με νησιώτικα τραγούδια και σκοπούς την αίθουσα.

Γρήγορα το κέφι άναψε και ένα μεγάλο παριανό γλέντι με πολύ χορό στήθηκε! Ο κόσμος ξεφάντωσε, όπως η Πάρος ξέρει και συνηθίζει να γλεντά σε ανταμώματα συμπατριωτών και φίλων του νησιού!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos