Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος"

09 Μαρτίου 2019 12:21

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου μας, σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην Αίθουσα μας.


Σε περίπτωση που δέν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενικη Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Μαρτίου και ώρα 19:00.

Για καθαρά τυπικούς και πρακτικούς λόγους, που αφορούν το καταστατικό και την ορθή λειτουργία του Συλλόγου, στην γενική συνέλευση πρέπει να γίνει εκκαθάριση της λίστας των μελών, με βάση την συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές.
Ενεργά μέλη θεωρούνται όσοι συμμετείχαν στις εκλογές του 2015 και 2017.
Όσοι από εσάς έχετε δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν άλλα απείχατε τα τελευταία χρονιά, και θέλετε να ενεργοποιηθείτε ξανά, χρειάζεται να το δηλώσετε. Είναι εύκολο, και θα 'ναι χαρά μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα γραμματεία του συμβουλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

Απολογισμός πεπραγμένων
Ενημέρωση για τα αποθεματικά του Συλλόγου
Έγκρηση νέων Μελών Συλλόγου
Συζήτηση& προτάσεις για Οικοπέδου Συλλόγου
Πρόταση Συναντήσεων και προτάσεις από τη Γενική Συνέλευση
Παρουσίαση Δράσης "Περπατητών Πάρου" του Αρχίλοχου

από το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos