Έρχεται ένα από τα αυθεντικότερα πανηγύρια της Πάρου!

21 Ιουνίου 2019 18:14

Προετοιμαστείτε για ένα μεγάλο, αυθεντικό νησιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική, πολύ χορό, άφθονο κρασί, εδέσματα και περίσσιο κέφι!

Προετοιμαστείτε για μια από τις παραδοσιακότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που αγκαλιάζονται πάντα με ενθουσιασμό από τον κόσμο για την απαράμιλλη γνησιότητά τους!
Μιλάμε φυσικά για το παραδοσιακό πανηγύρι των Καμαρών, μια γιορτινή εκδήλωση - σταθμό, πιστή στην παριανή μουσικοχορευτική παράδοση, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Πάρο που θέλει να γλεντήσει αστείρευτα και μοναδικά!

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, μέσα στον ειδυλλιακό πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου των Καμαρών, θα στηθεί και πάλι μια όμορφη βραδιά διασκέδασης με μουσική και χορό μέχρι τελική πτώσεως!
Εκλεκτοί μουσικοί θα πλασιώσουν την γιορτινή βραδιά:

Στο βιολί και στο τραγούδι θα είναι ο Τάσος Μαγκάλας, στα πλήκτρα και στο τραγούδι ο Μανώλης Ραγκούσης, στο τραγούδι επίσης η Γιώτα Ρούσσου, στο μπουζούκι και στο τραγούδι ο Αλέκος Σιδεριάδης και στο λαούτο ο Κώστας Πατέλης.

Η γιορτή κεφιού η οποία διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Καμαρών, υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑΠ, προβλέπεται συναρπαστική και ανεπανάληπτη όπως κάθε χρόνο!

Το πανηγύρι των Καμαρών που πραγματοποιείται επ΄αφορμή της της διήμερης γιορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων του ενοριακού ναού των Αγ. Αποστόλων Καμαρών, αγκαλιάζεται πάντα με θέρμη εδώ και χρόνια για τη ζωντάνια του κι εφέτος οι Καμάρες μας περιμένουν και πάλι όλους στις 28 Ιουνίου για να διασκεδάσουμε, μέσα στον καταπληκτικό υπαίθριο χώρο του Συλλόγου, παραδοσιακά και γνήσια, νησιώτικα και μοναδικά!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos