Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Λαμπρότερες και περισσότερες οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία!

16 Νοεμβρίου 2019 18:37

Όσοι ζουν στην Πάρο ή την επισκέπτονται την περίοδο των Χριστουγέννων, εκπλήσσονται, τα τελευταία κυρίως χρόνια, ευχάριστα από το εύρος και τη ζωντάνια των εορταστικών εκδηλώσεων με τις οποίες η Παροικία υποδέχεται τις Άγιες Ημέρες.


Ειδικά όμως φέτος, η πρωτεύουσα της Πάρου ετοιμάζεται σίγουρα να μας καταπλήξει όλους!

Σε συνάντηση που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και της Δημοτικής Κοινότητας με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων, με θέμα τη διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, στο «τραπέζι» έπεσαν πιο ευφάνταστες και πιο δημιουργικές από κάθε άλλη χρονιά ιδέες, που υπόσχονται μεγαλύτερη διασκέδαση, μοναδικές εκπλήξεις και πολλές χαρούμενες στιγμές για μικρούς και μεγάλους στην Χριστουγεννιάτικη Παροικία!

Το τριήμερο 13,14 και 15 Δεκεμβρίου, ημέρες κορύφωσης των εκδηλώσεων, ο παραδοσιακός οικισμός της πρωτεύουσας του νησιού θα λάμψει στη μεγαλύτερη έκτασή του! Αυτή τη χρονιά, περισσότερες γιορτινές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και επιπλέον θα… «επιμηκυνθούν», λαμβάνοντας χώρα σε ολόκληρη σχεδόν την έκταση της παλαιάς αγοράς αλλά και στο σοκάκι που οδηγεί από το ναό της Εκατονταπυλιανής στην αγορά!

Περισσότερα μουσικά σχήματα της μαθητικής παριανής νεολαίας θα «επενδύσουν» με ζωντανούς ήχους τη γιορτή, παίζοντας και τραγουδώντας σε διάφορα σημεία του οικισμού, ενώ πιο πολλοί πάγκοι φορέων και συλλόγων θα στηθούν, περιμένοντας τον κόσμο να θαυμάσει τις δημιουργίες τους!

Happenings και events με τη μορφή εκπλήξεων, θα μαγέψουν τους μικρούς παριανούς αλλά και τους μεγαλύτερους που θα γίνουν για λίγο παιδιά!

Κορύφωση του τριημέρου, θα είναι η 15η Δεκεμβρίου, βραδιά κατά την οποία θα φωταγωγηθεί η παραδοσιακή βάρκα στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και θα μοιραστούν δώρα στους μικρούς φίλους της εκδήλωσης!

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου, της ΚΔΕΠΑΠ, της Κοινότητας με φορείς και συλλόγους, για την τελική οριστικοποίηση των εκδηλώσεων.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr