Πάρος: Πραγματοποιήθηκε στις Καμάρες με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση που αφορούσε στους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού

26 Νοεμβρίου 2019 22:28

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στις Καμάρες Πάρου το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, ενημερωτική


εκδήλωση με θέμα «Δικαιώματα και υποχρεώσεις των αγροτοκτηνοτρόφων της Πάρου σχετικά με το μπαστούρωμα σε ζώα παραγωγής» υπό τη διοργάνωση του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καμαρών.

Στην εκδήλωση υπήρξε συμμετοχή αγροτοκτηνοτρόφων από κάθε γωνιά του νησιού και επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου, ο Έπαρχος Πάρου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομες τοποθετήσεις καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι και άλλοι αρμόδιοι επί του θέματος.

Ομιλίες έδωσαν ειδικοί επιστήμονες, γνώστες του θέματος όπως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Τσιγώνιας με την ιδιότητα του κτηνιάτρου, και κ. Ιωάννης Ψάλτης φυσιογνώστης, γεωλόγος, Πρόεδρος του συλλόγου πρασίνου της Τήνου.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι παραβρισκόμενοι απηύθυναν ερωτήματα προς τους ομιλητές και διεξήχθη συζήτηση.
Το ενδιαφέρον του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της Πάρου για το θέμα ήταν μεγάλο και η διαφωτιστική ενημέρωση που έλαβαν στην εκδήλωση όρισε και τη μεγάλη επιτυχία της.

Στο τέλος αποφασίστηκε να γίνει απολογισμός της συνάντησης και προτάθηκε να εκδοθεί ψήφισμα επί του θέματος το οποίο θα προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς και στα αρμόδια θεσμικά πρόσωπα.

Αυτή ήταν μια πρώτη ενημέρωση και ο Σύλλογος δεσμεύτηκε να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις ενημέρωσης πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos