Πάρος: Διήμερο εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Αρχίλοχο!

29 Νοεμβρίου 2019 18:53

Όλοι είμαστε προσκεκλημένοι, σε μια όμορφη διήμερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Αρχίλοχος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.


Η Κοινότητα Αρχιλόχου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου – Τσουκαλίων – Γλυφάδων «Πρόοδος – Ανάπτυξη», ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αστέρας Μαρμάρων» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκόπας ο Πάριος» μας καλούν να συμμετάσχουμε στην υποδοχή των πιο όμορφων γιορτών του χρόνου!

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (όπισθεν Κοινοτικού Καταστήματος) και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 19:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Καράβι (πλατεία Αγ. Σπυρίδωνος).

Την Κυριακή επίσης, ο Άγιος Βασίλης, θα μοιράσει δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης! Η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου θα μας χαρίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ η ζεστή σοκολάτα και τα κεράσματα που θα προσφερθούν θα μας ζεστάνουν την καρδιά! Να είμαστε όλοι εκεί!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos