Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιλόχου

23 Ιανουαρίου 2020 14:15

Ο «Αρχίλοχος» κόβει την πίτα του την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στη Λέσχη μας. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας σ' αυτή τη γιορτή της χαράς, να ανταλλάξουμε ευχές, να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε το χρόνο φίλο και να μας βγάλει περίσσευμα καλοσύνης.

Καλούμε τους εθελοντές που κάθε φορά δίνουν ομορφιά απ' τη δική τους σε όλα όσα επιχειρούμε θυσιάζοντας έργο και χρόνο απ' το υστέρημά τους.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς της Πάρου για μια συνάντηση γνωριμίας καθώς βρίσκουμε ότι το έργο μας μοιάζει σε πολλά.

α) Εμείς θέλουμε να φέρουμε κάτι καινούριο στα πράγματα της κοινωνίας, οι δάσκαλοι πάνε να φέρουν το καινούριο στη ζωή του σχολείου.

β) Εμείς βάζουμε διαρκώς στοιχήματα με τις δημιουργικές δυνάμεις των ανθρώπων, οι δάσκαλοι αφυπνίζουν τις ικανότητες των παιδιών.

γ) Η ανάπτυξη γόνιμων σχέσεων, η ικανότητα για συλλογική ζωή, η μάθηση της αγάπης, τα καθημερινά στοιχήματα στις ανεξάντλητες δυνάμεις του ανθρώπου είναι μερικά απ' τα κοινά αυτά όνειρα.

Είναι αυτό που αναδύεται ως αίσθηση ατμού, ως ελπίδα για τα ανθρώπινα, ως γέφυρα συναισθήματος, ως έρωτας γήινος, παράφορος ως πρόκληση μαγείας για τα απροσδόκητα που κρύβουμε μέσα μας. Είναι αυτό που δώσαμε όλοι, η ιστορία που γράφτηκε, οι προσπάθειες που κάναμε, είναι πάντα η ελπίδα για κάτι καλύτερο, η ανάγκη για περισσότερη φροντίδα και περισσότερη αγάπη. Είναι η ατέλειωτη προσπάθεια να συνεννοηθούμε, να βρούμε νήματα συντροφικότητας και νοήματα συλλογικότητας στην καθημερινή μας ζωή, είναι η συγγένεια που καλλιεργήσαμε, η αγωνία για τον τόπο μας. Είναι η ζάχαρη από την πίτα, η μουσική, το κρυμμένο νόμισμα και μερικά άλλα μαγικά που έρχονται χωρίς να τα έχουμε προβλέψει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos