Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 - Psts.gr

Την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου μια ομάδα εθελοντών δυτών καθώς και μια ομάδα εθελοντών με βάρκες εργάστηκαν για τον καθαρισμό του βυθού και της παραλίας της Αλυκής .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου η προγραμματισμένη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του χώρου του πευκόφυτου αλσυλλίου γύρω από το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Καμαρών, έδρα σήμερα του Συλλόγου Καμαρών Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Με το van ασθενοφόρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Κυκλάδων, μεταφέρθηκε στις 12.00 το μεσημέρι υπερήλικας από το Κέντρο Υγείας στο σπίτι του στη Νάουσα, μετά από αίτημα των οικείων του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη ξεχωριστή βραδυά με τραγούδια σε στίχους του μεγάλου ποιητή μελοποιημένα από τους μεγάλους μουσικοσυνθέτες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο το Σάββατο 9 Ιούνη 2012 οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου έκαναν μεταξύ άλλων παρεμβάσεις για τα εξής θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα και αναζητούνται ακόμη δυο (2) συνεργοί τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, και καθ' όλη τη θερινή περίοδο,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εαρινής Αιμοδοσίας του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος Βουλευτής Ν.Κυκλάδων, κος Χαράλαμπος Κόκκινος,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδικό Φορολογικό Καθεστώς στα νησιά. Θέσπιση 5% ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές για την τόνωση του ιδιωτικού τομέα και την καταπολέμηση της ανεργίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos