Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - Psts.gr

Με γκόλ του Γιώργου Γκαραγκούνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η εθνική μας ομάδα νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας και προκρίθηκε στους «8» του Euro 2012, όπου πιθανότατα θα βρει στο δρόμο της τη Γερμανία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To  Νήσος Χίος το οποίο είχε προσκρούσει το πρωί σήμερα Σάββατο 15/06 στο λιμάνι της Τήνου και οδηγήθηκε στην Σύρο δέχθηκε νέο "χτύπημα" αυτή τη φορά από το highspeed 5, που πήγε να παραλάβει τους 475 επιβάτες του Νήσος Χίος,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σύρο μεταφέρθηκε νωρίτερα το επιβατικό πλοίο «Νήσος Χίος», το οποίο κατά τον απόπλου του προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Τήνου λόγω των ισχυρών ανέμων, υπέστη ρήγμα (περίπου 12 μέτρων) και - σύμφωνα με τον καπετάνιο - προκλήθηκε ελεγχόμενη εισροή υδάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών Πάρου  διοργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στην ιστορία του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

« Κράτησα τη ζωή μου, Τ α ξ ι δ ε ύ ο ν τ α ς , ανάμεσα σε κίτρινα δέντρα κατά το πλάγιασμα της βροχής. Σε σιωπηλές πλαγιές φορτωμένες με τα φύλλα της οξιάς. Καμιά φωτιά στην κορυφή τους..

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos