Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 - Psts.gr
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 01:54

Εάλω το Έθνος ;

«Καράβιν πόθεν έρκεσαι και πόθεν κατεβαίνεις;» «Έρκομαι άκ τ ανάθεμα κ΄εκ το βαρύν το σκότος, άκ την αστραποχάλαζην, άκ την ανεμοζάλην

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου, με νέα πρωτοβουλία του παρεμβαίνει ξανά, για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων στον τομέα της υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποδείχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία έβλεπε μακριά όταν υποστήριζε ότι το "μείγμα πολιτικής" του Μνημονίου θα βαθύνει την ύφεση. Για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα, ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, κοινωνική συνοχή και διατήρηση της Ευρωπαϊκής μας πορείας.

Η Συμφωνία Εμπιστοσύνης που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, με ορίζοντα 10ετίας για την Ελλάδα του 2012-2021, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα στηρίξουμε τη στροφή στην Πραγματική Οικονομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη σήμερα (07.06.2012) το πρωί στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικης 14χρονης αλλοδαπής υπηκόου Γερμανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 04.06.2012 ο κος Γ. Βακόνδιος ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» όπου και παρευρέθη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί στις 11 το «τηλεφώνημα» αγνώστων για τοποθέτηση βόμβας στον 6ο όροφο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη που έχει την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, θα πραγματοποιήσει περιοδείες και ομιλίες στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΔΕΠΑΠ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Πολυζωΐδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που ξεκίνησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου με την τελετή λήξης που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που ξεκίνησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου με την τελετή λήξης που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos