×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Συλλόγου μας! Οι μέρες , για το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, πλησιάζουν! Με ζεστή και γιορτινή διάθεση, μαζευόμαστε, οργανωνόμαστε και δεχόμαστε συμμετοχές!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει συνολικά 18 άτομα ηλικίας από 16 έως 32 ετών, τα οποία κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος  Πάρου συνεχίζοντας την πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου κου Μάρκου Κωβαίου   για την ανακατασκευή , αναπαλαίωση και ανάδειξη  των  παλαιών δημοτικών πηγαδιών ξεκίνησε και  την αποπεράτωση  του πηγαδιού  του Αγίου Νικολάου, στις Λεύκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια των τελευταίων ενεργειών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και προς απάντηση των ερωτημάτων που λαμβάνει το Επιμελητήριο σε καθημερινή βάση ακολουθεί μια συνοπτική ενημέρωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρόταση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, που αφορά στη διαδικασία παραχώρησης του ακινήτου, στο οποίο στεγάζονταν το ΚΕ.Γ.Ε στη Χώρα, από

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 τρία έργα για την προστασία του περιβάλλοντος στον νομό Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού 4,3 εκ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 23:49

Συνεδρίαση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή  29/11/2013 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας  στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας, με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 18:09

Απάντηση Ν. Συρμαλένιου στον Π. Ρήγα

Ο βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος απάντησε, μέσα από τη σελίδα του στο facebook, στο δελτίο τύπου του βουλευτή Κυκλάδων Π. Ρήγα σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή και στην τροπολογία για τον διαχωρισμό των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις μονάδες αφαλάτωσης είναι έτοιμες να προσφέρουν νερό, στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, σε πολύ χαμηλή τιμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΧΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για την Διοικητική Αυτοτέλεια του Νοσοκομείου της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos