Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Απάντηση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας κ. Άννας Αντωνοπούλου στην καταγγελία της συμβούλου κ. Όλγας – Μαρίας Τζανετάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα 28 Νοεμβρίου, ήρθε και η συνέχεια στο σήριαλ της προσπάθειας της προέδρου της Δημ. Κοιν. Μάρπησσας να «δαφνοστεφανωθεί» σαν ηρωίδα της εθελοντικής ομάδας δράσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κάλεσμα του Αντιδημάρχου για συνάντηση με θέμα «τουριστική στρατηγική» ακούστηκε πολύ ελπιδοφόρο αφού το κύριο και διαρκές αίτημα των φορέων τουρισμού είναι η Πάρος να αποκτήσει επιτέλους Στρατηγικό Σχεδιασμό για τον Τουρισμό ώστε να σταματήσει να βαδίζει με αυτόματο πιλότο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Δήμος σύμφωνα με τον Νόμο, είναι υποχρεωμένος να παρέχει κτηνιατρική φροντίδα και ταυτόχρονα ενημέρωση προς τους Δημότες για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Ι. Κωβαίος με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ . Γκίκα Χαρδούβελη, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του σχετικά με την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 16:47

Συλλήψεις σε Θήρα και και Νάξο

Στις 30-11-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ταυτόχρονα στη Ρόδο και στη Σύρο, μεταξύ εκπροσώπων του συνόλου των τοπικών φορέων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμφωνήθηκαν τα κάτωθι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 11:45

Διακομιδές από Νάξο και Τήνο

81χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Εμείς το χρέος μας το κάναμε... πλέον θα φανεί τί πραγματικά θέλουν και οι πιστωτές να κάνουν». Με αυτή τη φράση, υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος σχολίαζε το «βαρύ» πακέτο
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos