Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 21:57

Εμπλοκή με το νέο αεροδρόμιο Πάρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εμπλοκή έχει προκύψει με το νέο αεροδρόμιο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 160 ψήφους υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την Προέδρία της Δημοκρατίας, έναντι 135 «παρών» έληξε η πρώτη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής. Πέντε βουλευτές ήταν απόντες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/12/2014 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η νέα Δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινότητας Νάουσας όταν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Μνήμη και Τρίτη Ηλικία» στο χώρο του ΚΗΦΗ Νάουσας Πάρου, από τον Κοινωνικό Λειτουργό και υπεύθυνο του Συμβουλευτικού σταθμού για την Άνοιας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκπομπές της ΝΕΡΙΤ στη Ν .Α. Πάρο δεν είναι ορατές και δεν είναι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 13:32

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σαντορίνη

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε υπήκοος Αλβανίας, προσέκρουσε σε μοτ-το, οδηγούμενο από 15χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την ενημέρωση του Δημάρχου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό σχολειό Αντιπάρου την 11-12-2014 και τα όσα ακούστηκαν σε αυτήν ,θεωρώ επιβεβλημένο τον οικονομικό έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία των παρελθόντων χρήσεων του Δήμου Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επιστημονικό φόρουμ που διοργάνωσε η Διεθνής Επιτροπή για την Επιστημονική Εξερεύνηση της Μεσογείου (CIESM) στο Σότσι της Ρωσίας συμμετείχε το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, Αρχιπέλαγος, το οποίο είναι μέλος της CIESM.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 13:24

Αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας

Ελεύθερος πρόκειται να παραστεί στη διαδικασία στη Βουλή σήμερα το απόγευμα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, έπειτα από το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που αποφάσισε να μην παρατείνει την προφυλάκισή του για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos