Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, Δήμου Πάρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατηρώντας το διαμορφούμενο ασταθές πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα, διαπιστώνουμε ότι ο Τουρισμός δυστυχώς κλονίζεται και τίθεται σε κίνδυνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές από τον Χορευτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 14:28

Λαική Συσπείρωση για αεροδρόμιο Πάρου

Πριν από 2 περίπου μήνες ο Υπουργός Μεταφορών Μ. Χρυσοχοϊδης σε επίσκεψη του στο νησί μας, δεσμεύτηκε για την άμεση λειτουργία του νέου αεροδρομίου με την κατασκευή έστω προσωρινών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου κ. Απόστολου Αλιπράντη, πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2014 συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 14:20

Συνεδρίαση συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ωε εξής:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 29/11/2014 στο Δημαρχείο Κύθνου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Γεωργίας του Δήμου Κύθνου. Ένα από τα θέματα της συνάντησης εργασίας ήταν η προσπάθεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώ η απόφαση αποχώρησης του εργολάβου ισοδυναμεί αναπόφευκτα με περαιτέρω καθυστερήσεις στην υλοποίηση του μετρό Θεσσαλονίκης (σελ. 6), το ζήτημα ανάδειξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Παγώνουν» προσωρινά οι μετεγγραφές στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτ. Ρίζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos