Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 22:52

Αγορές από το Δήμο Πάρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, σε αγορές πρόκειται να προβεί ο Δήμος Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 17:01

Έκτακτη Ολομέλεια ΣΥΡΙΖΑ Πάρου

Η γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:53

«Αβαφη είμαι πιο γλυκιά»

Καθώς διασχίζουμε το σαλόνι με κατεύθυνση την εξώπορτα, το μόνο που διαταράσσει την απόλυτη τάξη και αισθητική αρτιότητα του «έτοιμου για φωτογράφιση» σπιτιού, έτσι μοιάζει τουλάχιστον, είναι η μυρωδιά από την κουζίνα. Η Φάτιμα, Φιλιππινέζα,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναινετική πρόταση για την υπέρβαση της κρίσης κατέθεσε ο πρωθυπουργός με δηλώσεις του που περιλαμβάνουν συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος και ορισμό εκλογών μέχρι το τέλος του χρόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:40

Να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος Δημοκρατίας

Αλλαγές σε τάσεις της κοινής γνώμης παρατηρούνται σύμφωνα με την τελευταία (15-17/12) πανελλαδική μέτρηση σε δείγμα 1.015 ατόμων της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της «Κ». Πιο συγκεκριμένα προκύπτει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:36

Πόλεμος μηχανών αναζήτησης

Είναι οι «πύλες εισόδου» στο Διαδίκτυο για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, αλλά και μία από τις κυριότερες οικονομικές δραστηριότητες για τους ιντερνετικούς κολοσσούς που τις έχουν αναπτύξει ή τις διαχειρίζονται.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δυσανάλογο για το πραγματικό διακύβευμα της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία αναδεικνύεται το οικονομικό, διπλωματικό και πολιτικό κόστος που καταβάλλει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 16:17

Αμήχανη Γερμανία στο φαινόμενο Pegida

«Wir sind das Volk» («Εμείς είμαστε ο λαός») ήταν το βασικό σύνθημα των «διαδηλώσεων της Δευτέρας», των πολιτικών κινητοποιήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos