Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Η γραφική Μάρπησσα υποδέχεται όπως κάθε χρόνο τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες με σπουδαίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γραφική Μάρπησσα υποδέχεται όπως κάθε χρόνο τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες με σπουδαίες εορταστικές εκδηλώσεις που σκορπούν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σύμφωνα με την καταγγελία της συμβούλου της Δημοτικής Κονότητας Μάρπησσας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, ο Δήμος Πάρου, κατόπιν αιτήματος των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγκαιριάς και Αρχιλόχου, προχώρησε στην αγορά δυο ακινήτων ιδιοκτησίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς τον κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σχετική ενημέρωση που είχα σήμερα, 22.12.14, πληροφορήθηκα ότι ανακλήθηκε η με αρ. πρωτ. Οικ. 172568 της 23.12.2013 Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων με τίτλο «Αιολικοί Σταθμοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αριθμ. 2283/156326/17-12-2014 Απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 15:07

Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Νάξο

Στις 20 και 21-12-2014 μεσημβρινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο ημεδαποί για οικοδομικές δραστηριότητες χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 12:43

Ρυθμίσεις για καθηγητές και ΑΕΙ

Πλήθος τροπολογιών, που αφορούν σε μεταθέσεις εκπαιδευτικών, ίδρυση τμημάτων στα ΑΕΙ για ξένους φοιτητές με δίδακτρα, μετεγγραφές και άλλα θέματα των πανεπιστημίων κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας στη Βουλή, οι οποίες συμπεριελήφθησαν σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία με κατάληξη είτε την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, στις 29 Δεκεμβρίου, είτε την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, από την επομένη κιόλας, έχει εισέλθει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos