Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

«Κενό γράμμα» αποδεικνύονται καθώς φαίνεται οι ενέργειες στις οποίες προέβη ο Δήμος Πάρου με απόφαση Δ.Σ στις 15/01/14, σχετικά με το ζήτημα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί τον μέγιστο συμβολισμό της ελπίδας για όλη την Χριστιανοσύνη. Σε μια εποχή που η κοινωνία μας πλήττεται και δοκιμάζεται καθημερινά, σε μια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη σήμερα (24.12.2014) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όταν στις 21 Ιουνίου του 2012 ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τίμησε, αναθέτοντάς μου την ευθύνη του πιο σημαντικού και κρίσιμου –και την πιο δύσκολη περίοδο- για τη χώρα υπουργείου, οι προκλήσεις και τα προβλήματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 18:10

Χρόνια Πολλά από τον ΟΠΑΣ

Η ΟΠΑΣ Εύχεται στα μέλη της και σε όλους του Παριανούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 18:04

Ευχές από τον Βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα

Ευχές από τον Βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 18:01

Να τα πούμε;;;

Από νωρίς το πρωί τα κουδούνια και οι πόρτες χτυπάνε για τα παραδοσιακά κάλαντα. Παιδιά, μικρά, μεγάλα, άλλα ντροπαλά, με χαμηλωμένο κεφάλι, βλέμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευχές από τον Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηίς"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώνεται, ότι με την αριθ. φακ: 221.10-1/2014, αριθ. σχ. 13812/18-12-2014 Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, σαράντα εννέα (49) Δόκιμων Λιμενοφυλάκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάγκη αναγέννησης της αγάπης της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης αναφέρετε με αφορμή τη γέννηση του Ιησού Χριστού η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, ευχόμενη σε όλους τους Κυκλαδίτες Χρόνια Πολλά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos