Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Το parianostypos.gr και οι συνεργάτες του, εύχονται ολόψυχα σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονη πεζή υπήκοο Μολδαβίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 14:36

Ευχές από την Έπαρχο Θήρας

Ας είναι η Νέα Χρονιά που σε λίγο ανατέλλει, να είναι Χαρούμενη, Δημιουργική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 14:30

Διακομιδή απο Τήνο σε Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 14:27

Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στη Eurobank

Η ομάδα «Αναρχική Κοινοπραξία Επίθεσης» ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη τρομοκρατική ενέργεια σε τράπεζα του Χαλανδρίου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 14:25

Τελευταίες κινήσεις με στόχο τους 180

Ύστατες προσπάθειες για την επίτευξη ενός αποτελέσματος στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας -το οποίο αν δεν φτάνει στις 180 ψήφους, θα σηματοδοτεί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάποτε ήταν ένα από τα στολίδια της Μυτιλήνης. Στις καλές του εποχές είχε φιλοξενήσει βασιλείς, πολιτικούς ηγέτες και ανθρώπους των Γραμμάτων. Το ξενοδοχείο Σάρλιτζα Παλλάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Ο πλανήτης γιορτινός

Εικόνες κατάνυξης, παιχνίδια με στολίδια και φώτα και ο Άγιος Βασίλης σε πολλές διαφορετικές εκδοχές: στον αέρα, οδηγός Harley, ακόμη και σέρφερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μαθητής λυκείου ηλικίας 16 ετών συνελήφθη και προφυλακίστηκε στο Ικόνιο, στην κεντρική Τουρκία, για την κατηγορία της "εξύβρισης του προέδρου" Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos