Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Μήνυμα του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία αλλά και την παρουσία του στην τελετή λήξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics στη Ρόδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 20:36

Συλλήψεις σε Μύκονο και Νάξο

Στις 02-12-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2015 στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάρου την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταφορά ηλικιωμένης με το ασθενοφόρο της ΕΟΔ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2-12-2014, από το Κέντρο Υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Οργάνωση Μελών Πάρου-Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που οργανώνει την Κυριακή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Υπουργείο Εργασίας ξεκινά το νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους και οικονομικά μη ενεργούς νέους, ηλικίας από 18 έως 29 ετών εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ (κάρτα ανεργίας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 12:45

Κλοπή σε ναό στη Μήλο

Άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους εισήλθαν σε αυτόν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στη Greek Tourism Expo στην Αθήνα (5-7 Δεκεμβρίου). Η έκθεση που εγκαινιάζεται φέτος για πρώτη φορά προσφέρει στους συμμετέχοντες μία πλατφόρμα επικοινωνίας με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την Κυβέρνηση και την ΤΡΟΙΚΑ να συζητούν την κατάργηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος που ισχύει στα νησιά του Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Π. Σ "Αρχίλοχος" σας καλεί την Δευτέρα 8/12 στις 18:00 στην εκδήλωση με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos