Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

Την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 18:13

Χριστουγεννιάτικη παράσταση ΧΟΝ Πάρου

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας αποχαιρετά το 2014 με την παράσταση "Memories", βασισμένη σε δημοφιλείς θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 17:30, στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας", στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε σχέση με το θέμα που έχει προκύψει με την Πλατεία Ηρώων και τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τυχερός που κληρώθηκε κέρδισε μια Goomby τσάντα και ένα Mini ασύρματο Bluetooth ηχείο μια ακόμα προσφορά μας προς όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, περισσότερου από κάθε άλλη χρονιά, ζεστά χαμόγελα και θερμές ευχές, πλημμύρισε το απόγευμα της Κυριακής 7

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, περισσότερου από κάθε άλλη χρονιά, ζεστά χαμόγελα και θερμές ευχές, πλημμύρισε το απόγευμα της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου η κεντρική πλατεία της Νάουσας που μπήκε στο γιορταστικό κλίμα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 17:15

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου- Αντιπάρου, ενόψει των εορταστικών ημερών ανακοίνωσε την συμμετοχή του, σε μια σειρά από εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσει σε όλο το νησί, για να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 15:44

Δημιουργική γιορτινή μαγεία

Στην Αίθουσα Τέχνης του Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 28 έως 30 Δεκεμβρίου 2014 και από τις 16:00 έως τις 20:00, δημιουργικές δραστηριότητες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 15:42

Ο ρόλος του στρες στη ζωή μας

Το Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σας καλεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 17:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos