Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Η εκλογική ενημέρωση του parianostypos.gr, πέρα από αξιόπιστη και έγκαιρη είναι και πλήρης. Παρακολουθήστε στους παρακάτω πίνακες την αναλυτική διαμόρφωση των αποτελεσμάτων στις δημοτικές εκλογές της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πάρου, που ψήφισαν οποιαδήποτε κι αν ήταν η επιλογή τους. Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους των παρατάξεων για την συμμετοχή τους με σκοπό την προσφορά τους στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ευχαριστίες που συνηθίζεται να απευθύνουν οι υποψήφιοι προς τους πολίτες μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, αποτελεί μια κοινότυπη διαδικασία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 16:00

H νέα Εποχή

Σ΄αυτόν εδώ τον τόπο , την Πάρο μας , αλλά και στην μικρή μας αδελφή , την ιστορική και πανέμορφη Αντίπαρο , στις 18 Μάιου 2014 , οι πολίτες έστησαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίστηκαν βραδινές ώρες χθες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλες το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 για τη χώρα μας, προϋπολογισμού δαπάνης 26 δις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τον έλεγχο της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας για το διάστημα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos