Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Ξύλινο σκάφος, που μετέφερε 93 μετανάστες, προσάραξε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρουν το θάνατο από πνιγμό, τρεις ακόμη άνθρωποι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H προώθηση από την πλευρά της Κυβέρνησης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα δεσμεύει υποχρεωτικά τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, είναι μια πολιτικά και θεσμικά απαράδεκτη απόφαση, που μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως κίνηση πανικού της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στη Βουλή για τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τον «εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης», τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου της κυβέρνησης που δεσμεύει ταμειακά διαθέσιμα δημοσίων φορέων και οργανισμών, αναφέρεται:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου στη Μάρπησσα, αθλητικοί αγώνες ποδηλασίας και τρεξίματος με την ονομασία «Άθλος Νικολάου Στέλλα» οι οποίοι και διοργανώθηκαν ως εκδήλωση μνήμης και τιμής στον παριανό αγωνιστή της κατοχικής περιόδου. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα, την κεντρική πλατεία της Παροικίας θα κοσμεί το γλυπτό «Χαρτόκουτα» του διακεκριμένου καλλιτέχνη Ανδρέα Λώλη. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή του Πάσχα, για ακόμα μια φορά, το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας Πάρου ανέλαβε δράση και ξεσήκωσε ντόπιους και επισκέπτες προσφέροντας μοναδικές στιγμές στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Αντιπάρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αντιπάρου διοργανώνει διημερίδα Μελισσοκομίας για αρχάριους.
Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαΐου 2015 στην αίθουσα «Καλουδά» του Δημοτικού Σχολείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, το Δημοτικό Συμβούλιο Κύθνου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos