Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Στις τέσσερις προϋποθέσεις ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για 6.000.000 φορολογουμένους, καθώς άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των δηλώσεων. Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου. Το νέο έντυπο φέρνει σημαντικές αλλαγές στη φορολογία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ήθελες να πληρώνεις τον καφέ, το φαγητό ή ακόμα και το εισιτήριό σου σε θεατρικές παραστάσεις φθηνότερα; Τότε, πάρε το ποδήλατό σου μέχρι την καφετέρια, το εστιατόριο ή ακόμα και την συναυλία και η νέα υπηρεσία «Biko», κατάλληλη τόσο για iOS όσο και για Android κινητά, θα σε επιβραβεύσει καταλλήλως με προσφορές σε διάφορα τοπικά καταστήματα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεργεία έρευνας και διάσωσης άρχισαν να ανασύρουν χθες σορούς από ένα χρυσωρυχείο που πλημμύρισε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να παγιδευτούν 15 εργαζόμενοι, ανακοίνωσε η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της Κολομβίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο μέτρο πρακτικής διευκόλυνσης της επικοινωνίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων απέδωσε η παρθενική συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες εγκαινιάζοντας την νέα φάση της διαδικασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos