Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Sea Dream 1, κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου στο λιμάνι της Παροικίας. Το Sea Dream 1, αποτελεί ένα από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται κατά την φετινή τουριστική σεζόν το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από λιμένα Παροικιάς Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Π. 10989, 58χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φλέγοντα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και ταλανίζουν τους κατοίκους των νησιών μας, παραμένουν δυσεπίλυτα παρά τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο κατά το οποίο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές μονομαχίες στα νερά του Αιγαίου, τον συναρπαστικό αγώνα όρτσα-πρίμα «Liberty Regatta» αλλά και την απονομή που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, το σημερινό φινάλε του 48ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου, δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο λαμπερό!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εργασίες καθαρισμού, αναβάθμισης και εξωραϊσμού του χώρου του καρνάγιου της Παροικίας, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αίτημα χρόνων έγινε πραγματικότητα τις τελευταίες ημέρες, από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 30-05-2015 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 29χρονος αλλοδαπός γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -6- μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 4/6/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 5,30 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Κύθνου με την με αρ. 81/2015 απόφασή του αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ και εκδίδει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδρύεται στην Ρόδο Διεθνές Κέντρο Προστασίας Μεσαιωνικών Πόλεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos