Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα ακούραστος  "εργάτης" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας πραγματικός φίλος, ο επί χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος με μεγάλη προσφορά στο νησί της Άνδρου και πρόσφατα συνυποψήφιος μας με μοναδικό όραμά του την πρόοδο του Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννης Δαλέζιος "έφυγε" σήμερα από κοντά μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Τήνου σορός ανδρός, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ύψους 1,75 περίπου, κανονικής διάπλασης, έφερε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, πορτοκαλί σωσίβιο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για θράσος και ανευθυνότητα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με την κάθετα αρνητική στάση που τηρούν απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για την επίλυση του ασφαλιστικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δομικές αλλαγές που οδηγούν, όπως ο ίδιος ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχθηκε, σε μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης έως το 2060, και κατ' επέκτασ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 16:21

Εκδήλωση Καινοτομίας: 3rd Greek Innovation Forum

Το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» διοργανώνουν 08-10/01/2016 στα πλαίσια του 'MONEY SHOW ATHENS 2016' πολυήμερη Εκδήλωση Καινοτομίας:

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» όσον αφορά τις συμφωνίες για σχηματισμό κυβέρνησης με τους Σοσιαλιστές ή τους Ciudadanos, δηλώνει ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, επιμένοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της πρωθυπουργίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν μπορεί να κρύψει η Σαουδική Αραβία "το έγκλημά της", την εκτέλεση ενός σιίτη ιερωμένου, με τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Τεχεράνη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, προειδοποιώντας ότι αυτή η διαφωνία θα μπορούσε να επηρεάσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos