Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στην αίθουσα Α.Μ.Ε.Σ Νηρέας από τις 22 έως τις 25 Μαΐου υπό τη διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε από την Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στην αίθουσα Α.Μ.Ε.Σ Νηρέας από τις 22 έως τις 25 Μαΐου υπό τη διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το εμπόριο ελπίδας που καλλιέργησε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ναυάγησε οικτρά μετά την ψήφιση των εξοντωτικών μέτρων για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα αλλά κυρίως για τη ζωή μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και μπορεί ο καιρός να μας κάνει τα νάζια του λίγο πριν την επίσημη έναρξη της θερινής σεζόν, ωστόσο η Πάρος και δη οι παραλίες της καθαρίζονται, καλλωπίζονται και αναβαθμίζονται εν όψει της έλευσης των τουριστών. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πάρου προβαίνει αυτές τις ημέρες σε εκτεταμένο καθαρισμό των ακτών του νησιού με ειδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει σύστημα συλλογής και εκφόρτωσης απορριμμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η από Ερμουπόλεως δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίζει και εφαρμόζει αντισυνταγματικές και εγκληματικές διατάξεις αποτελεί την επιτομή της αναλγησίας, της ανικανότητας και με της κάθε τρόπο προσκόλλησης στην εξουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οκτώ χρόνια πολυσήμαντης δράσης και συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της Τήνου συμπληρώνει φέτος το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας. Με αυτήν την αφορμή, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το Σάββατο 28 Μαΐου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου, βραδιά γεμάτη ρυθμούς και ακούσματα από την ελληνική παράδοση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου διασφαλίζει την ένταξη της Πάρου σε ταξίδι εξοικείωσης με ταξιδιωτικά γραφεία από τον Καναδά σε συνεργασία με το δίκτυο "Vacances Preference" που διαθέτει πλούσια εμπειρία από το 2001 με έδρα τον Μοντρεάλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην καρδιά των Κυκλάδων, το πανέμορφο νησί της Πάρου, θα είναι στραμμένα από τις 27 έως και τις 29 Μαΐου, τα βλέμματα των απανταχού φίλων της ιστιοπλοϊας, αφού στον κόλπο της Παροικιάς θα φιλοξενηθεί ο 2ος φετινός αγώνας του Hellenic Match Racing Tour.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο από μαθητές Δημοτικών σχολείων της Ρόδου γήπεδο του «Βενετοκλείου», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο αγώνας μπάσκετ επίδειξης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πληροφορηθείς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κομματικής οργάνωσης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» των Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos