Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 - Psts.gr
Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 22:02

Η Ζωοδόχος Πηγή στην Λογγοβάρδα

Τὴν παρελθοῦσα Παρασκευὴ 6 Μαΐου ἑώρτασε πανηγυρικὰ ἡ Ἱ. Μονὴ Ζωοδόχου Πηγῆς Λογγοβάρδας. Στὴν ἑορτὴ προεξῆρχε ὁ καθηγούμενος τῆς Ἱ. Μονῆς Δοχειαρίου Ἁγ. Ὄρους κ. Γρηγόριος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταλογίζει ευθύνες για τα όσα έγιναν στον Πρόεδρο κ. Φρέρη και τους λάθος χειρισμούς, ενώ υπόσχεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του πρωταθλητή μας στα μπαράζ Ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να κορυφωθεί απόψε στην Ολομέλεια η συζήτηση του Ασφαλιστικού - Συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου, η οποία αρχίζει στις 10 το πρωί για δεύτερη ημέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του Ασφαλιστικού – Φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και το ΠΑΜΕ από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ψυχρότερα χρώματα εκπέμπουν περισσότερο μπλε φως που μακροπρόθεσμα προκαλεί βλάβες στον αμφιβληστροειδή

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι δασικές πυρκαγιές που κατακαίγουν τον δυτικό Καναδά διπλασιαστήκαν σε έκταση χθες, ανακοίνωσαν οι αρχές, οι οποίες εκτιμούν πως η κατάσταση στην Αλμπέρτα παραμένει «απρόβλεπτη και επικίνδυνη»..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πιονγιάνγκ θα χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα μόνο σε περίπτωση επίθεσης από πυρηνική δύναμη, ανέφερε ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά το έκτακτο συνέδριο του κόμματος του και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία να βελτιώσει της σχέσεις με έθνη που ενδεχομένως υπήρξαν «εχθρικά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos