Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Μια από τις συγκλονιστικότερες παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Πάρο, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου στην Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία. Επρόκειτο για το θρυλικό έργο «Βότκα Μολότωφ» του Νηλ Σάιμον που παρουσιάστηκε επί σκηνής από το Θεατρικό Όμιλο Σύρου «Ο Σουρής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποδεκτή κατ’ αρχήν η πρόταση της εταιρείας ΟΝΕΧ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι.Κωβαίος στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πολίτη για καίρια ζητήματα αλλά και της ενίσχυσης της τοπικής Δημοκρατίας και της συμμετοχής στα κοινά θα πραγματοποιήσει ανοιχτές συναντήσεις με τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του νησιού, όπου θα συζητηθούν τα ζητήματα που απασχολούν την κάθε Κοινότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν. Ν. 62, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Σύρου, 93χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 16:27

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Σύρου και Κύθνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης και σπασμένου ιστίου του Ι/Φ σκάφους “LULIBE RINE” σημαίας Γαλλίας, στη θαλάσσια περιοχή 4,5 ν.μ. ανατολικά ν. Κύθνου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη έγινε παιδοκτόνος και αυτοκτόνησε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κατάρρευση της πυρηνικής συμφωνίας με την Τεχεράνη, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας δασών και πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας Κεν Πίμλοτ επεσήμανε ότι περισσότεροι από 9.000 πυροσβέστες έδιναν μάχη χθες Παρασκευή εναντίον 17 εστιών πυρκαγιάς οι οποίες μαίνονται κυρίως στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos