Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Το συγκεκριμένο κομμάτι του πλοίου που ήταν χαλύβδινο και βρισκόταν σε βάθος 35 μέτρων και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, ανελκύστηκε από ειδικό γερανό 2.400 τόνων που είχε έρθει από την Ολλανδία για το σκοπό αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέβη σε αγώνα για το κύπελλο Ταϊλάνδης - Ο αγώνας ήταν στα πέναλτι, το σκορ ήταν 19-19 και δείτε τι έγινε στο τελευταίο χτύπημα από τα 11 μέτρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο η νησιωτική Ελλάδα, και όχι μόνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αποτιμάται όσο μισή σήραγγα στη ηπειρωτική χώρα, η συζήτηση θα είναι αδιέξοδη, τόνισε ο Περιφερειάρχης, στην σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια γεμάτη Δευτέρα είναι η σημερινή, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις σε Α' Ισπανίας, Β' Γαλλίας, Β' Ολλανδίας, Β' Ισπανίας, Τουρκία και φυσικά στη δική μας Σούπερλιγκ. Θα μας απασχολήσει το ματς Λα Κορούνια – Χιρόνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως επίσης και αγώνες σε Γερμανία και Νορβηγία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πάρου – Αντιπάρου, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας για προσφορά ηλεκτρολογικού υλικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πάρου, διοργάνωσαν ενημερωτικές ομιλίες στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2017 με θέμα τη διακοπή του Καπνίσματος. Κεντρικοί ομιλητές ήταν η κα Κυριακάκη Χαρά, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος και η κα Κουκοπούλου Αναστασία, Ψυχολόγος από το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Καλλιθέας, ενώ τον Δήμο Καλλιθέας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Άννα Γιαννάκου-Πάσχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 21 και 22/10 επισκέφθηκαν τη Νάξο οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι πεθαίνουν και εκατομμύρια καθηλώνονται κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο από την οστεοπόρωση, κυρίως λόγω των οστεοπορωτικών καταγμάτων της σπονδυλικής στήλης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos