Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» συνολικού ύψους 1,4 δισ. ευρώ εξήγγειλε με έκτακτο διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρόβλεψη για έντονες βροχοπτώσεις δεν φαίνεται να επαληθεύτηκαν τουλάχιστον όσον αφορά στο νησί της Πάρου αφού η «Ευρυδίκη» έκανε την εμφάνιση της λίγο μετά το μεσημέρι και μόλις για πέντε λεπτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο υπουργείο Μεταφορών παραμένουν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων τετράτροχων μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε εφταμελής επιτροπή τους με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αθανάσιο Βούρδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στο νησί της Πάρου ο αιφνίδιος θάνατος της οδοντιάτρου Μαρίας Δαφερέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εμπλουτισμένες Τουριστικές υπηρεσίες και ως δυναμικός Τουριστικός προορισμός με απήχηση στη διεθνή τουριστική αγορά, παρουσιάστηκε ο Δήμος Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, WTM 2017 που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2017, το 3ο τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ( Μίνι και Παμπαίδων ) που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου στην Πάρο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρκετά μειωμένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα, καθώς το μενού περιλαμβάνει μόνο ένα ματς από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μερικές μάχες από τα προκριματικά του Euro U21.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, τη μείωση των δημοτικών τελών, συνολικού ύψους 208.252,24 € ετησίως με το ποσοστό της μεσοσταθμικής μείωσης των δημοτικών τελών να υπολογίζεται σε 7,11%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως σας είναι ήδη γνωστό οι κάτοχοι αιγοπροβάτων ή χοίρων έχουν υποχρέωση εκτός από την τακτική ενημέρωση των αντίστοιχων μητρώων των εκμεταλλεύσεων τους για όποιες μεταβολές ( γεννήσεις , πωλήσεις ,αγορές , θανάτους κλπ. ) την σήμανση των ζώων τους και την προμήθεια αντίστοιχων ενωτίων, να κοινοποιούν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία την ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos