Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Νέα χαλάρωση στους κεφαλαιακούς ελέγχους προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία δημοσιεύτηκε την Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την τιτάνια προσπάθεια του πλοίου Blue Star Paros να προσεγγίσει στο λιμάνι της Σύμης που λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας δεν τα κατάφερε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου κ' η ΚΔΕΠΑΠ σας προσκαλούν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου για τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και πιέσεων στελεχώνει την Πολεοδομία Μυκόνου με τέσσερις (4) μόνιμους μηχανικούς, δίνοντας ουσιαστική ανάσα, στο χρόνιο πρόβλημα υποστελέχωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η οποία βρίσκεται σε διαπιστωμένη αδυναμία εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις των υπαλλήλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το δεκάμηνο του 2017 προκύπτουν τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ταινία «Sami Blood», μια συμπαραγωγή της Σουηδίας, Νορβηγίας και Δανίας, κέρδισε το 11ο κινηματογραφικό βραβείο LUX του ΕΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 13-11-2017 το βράδυ καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι το χρονικό διάστημα 12/13-11-2017, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα-τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 55 ετών και 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Κατασχέθηκε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-11-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 31χρονος υπήκοος Πακιστάν και 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι από σήμερα 14-11-2017 διορίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία ο Ορθοπεδικός ιατρός κ. Χατζηαντωνίου Αλέξανδρος .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos