Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

H διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά εφιστά την προσοχή των καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κοινωνικός στιγματισμός, που συνοδεύει τις ψυχικές ασθένειες και την θεραπεία τους, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για «τα καθημερινά» εγκλήματα που συγκλονίζουν συχνά την ανθρωπότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίσθηκαν δύο δικογραφίες τακτικής διαδικασίας σε βάρος 30χρονου ημεδαπού και άγνωστου δράστη, αντίστοιχα, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το τριών ετών παιδάκι του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του - «Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο...», είπε διερχόμενος οδηγός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οξύνεται η διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τα Ίμια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που υπογράφηκε χθες, θα δημιουργηθεί μια αεροπορική βάση για μεγάλες και μεσαίου μεγέθους ιπτάμενες συσκευές που θα μπορούν να διανείμουν πολλούς τόνους εμπορευμάτων σε ακτίνα άνω των 300 χιλιομέτρων

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η γαλλική Δικαιοσύνη ανέθεσε σε ανακριτή να ξεκινήσει έρευνα με επίκεντρο τις καταγγελίες ότι η σύζυγος του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, αποζημιώθηκε με μεγάλα κρατικά ποσά για θέσεις απασχόλησης στις οποίες δεν εργάστηκε ποτέ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αεροσκάφος της ρωσικής εταιρείας Aeroflot έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Ζυρίχης, καθώς, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον αριστερό κινητήρα του, ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-02-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο ημεδαποί ηλικίας 27 και 62 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos