Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Η Δημοτική Αρχή της Πάρου και το Δημοτικό Συμβούλιο, στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων στη καθαριότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση / διαβούλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από 2,5 χρόνια σκοταδισμού και απόκρυψης στοιχείων στο υπουργείο Εργασίας, σήμερα η κυβέρνηση, αναγκάζεται από τους θεσμούς σε επανέκδοση του πληροφοριακού συστήματος «ΗΛΙΟΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στις 19/5/2017 και αναβλήθηκαν λόγω της απεργίας των πλοίων, θα διεξαχθούν στις 30/5/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-05-2017 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ότι πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 11/6/2017 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο δείπνο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου προς τιμή των συμμετεχόντων στην «2η Διάσκεψη της Ρόδου για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Φωτογραφική Ομάδα Πάρου έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της τρίτης της Έκθεσης Φωτογραφίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν τα ξημερώματα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, στα Καλύβια και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον αποτροπιασμό του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos