Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολυούχος Αγ. Γεώργιος στην Αγκαιριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο για 2 λεπτά -στην κυριολεξία- μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Νάξου την Κυριακή το μεσημέρι το Aqua Spirit προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μώλου δημοτικής κοινότητας Αρχίλοχου ν. Πάρου, 82χρονη αλλοδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ ''ΜΙΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ'' Ν.Π. 8411 στην παραλία ''ΕΞΩΜΥΤΗΣ ΒΛΥΧΑΔΑΣ'' ν. Θήρας, χωρίς επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιιπάρου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 11η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δημοτική Παράταξη, «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ-18 της ΕΠΣ Κυκλάδων, έπειτα από τη μεγάλη του νίκη με 2-0 στον τελικό πρωταθλήματος επί του ΑΟ Μυκόνου. Η μεγάλη νίκη του Παριανού συλλόγου και η δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον ΑΟΠ από τους ανθρώπους τη διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου, αλλά συγχρόνως και τη θέληση των νεαρών αθλητών του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση, με τον Κυβερνήτη της Βυρηττού, πρωτεύουσας του Λιβάνου κ. Ziad Chebib.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μοναξιά των ανδρών περιγράφεται από τους ειδικούς ως μια «σιωπηλή επιδημία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos