Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με σούμα & μεζέ, με χορό και τραγούδι...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο πλήθος της πολυάνθρωπης γνωστής μπάντας Μπαταλά, σήκωσε στο πόδι την παραλία της Παροικίας την Παρασκευή το βράδυ 30 Ιουνίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 30-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος φάνηκε να μπαίνει δυναμικά στον χώρο του τουρισμού κρουαζιέρας εσχάτως μιας και δεν ήταν λίγα τα κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο νησί τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μεγαλύτερη πτώση αναμένεται στις Πολυτεχνικές, τις Οικονομικές και τις σχολές Πληροφορικής - Μικρότερη στις Ιατρικές σχολές - Στα Παιδαγωγικά τμήματα και στις Αστυνομικές σχολές, οι εκτιμήσεις δείχνουν ανοδική πορεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωτοφανής φραστική επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ εναντίον των παρουσιαστών της εκπομπής Morning Joe προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos