Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Το 66% των ψαρικών που καταναλώνουν οι Έλληνες είναι εισαγόμενα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έκθεση το WWF, το οποίο διερωτάται πως είναι δυνατό να συμβαίνει σε μία χώρα με τόσο μεγάλη παράδοση στην αλιεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία 24ωρα, το νησί της Κω, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του, δοκιμάστηκαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο καιρός μας τα χάλασε τελευταία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κως βρήκε άμεσα τον ομαλό βηματισμό της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με βαθύτατη θλίψη και δυσβάστακτο πόνο αναγγέλλεται ο θάνατος της εκπαιδευτικού, συναδέλφισσας και φίλης Πηνελόπης Δήμου, η οποία τελικά έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 37 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον το Σάββατο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Σύρο Την 21-07-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή 21 Ιουλίου, σε οικία στην Αγκαιριά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε η Δημοτική Τηλεόραση Κω Δήρας - Αστυνομικοί και Πυροσβέστες ερευνούν στα χαλάσματα του White Corner και εντοπίζουν τα δύο θύματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos