Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Πανηγυρικό χρώμα είχε το βράδυ των εκλογών της Κυριακής 26 Μαϊου στο εκλογικό κέντρο του εκ νέου εκλεγέντος Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαστε νικητές!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το exit poll που διενήργησε για πρώτη φορά στην Πάρο η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την 1η Κυριακή εξελέγησαν δήμαρχοι σε 20 από τους 34 δήμους:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Μαϊου στην περιφερειακή οδό της Παροικίας στο γεφυράκι στο ύψος του Cine Rex, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ οι εκλογείς του Δήμου της Αντιπάρου ψήφσαν και εξέλεξαν για ακόμα μια θητεία τον νυν Δήμαρχο Ανάστάσιο Φαρούπο με ποσοστό 53,15% , ενώ για τον Δήμο της Πάρου απομένει ένα εκλογικό τμήμα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα (27/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι πολύ σημαντικά, καθώς κρίνεται η άνοδος στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ντέρμπι, ενώ στη Γερμανία διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής/ανόδου ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζώνες απαγόρευσης πτήσεων”, όπου – μέσω δορυφορικού γεωγραφικού εντοπισμού – δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μη επανδρωμένων αεροσκαφών, θα καθορίζουν από το 2020 τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, από το επόμενο έτος, οι χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα των εθνικών Αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πρόωρες εκλογές ξεκινά την επόμενη Δευτέρα, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί και ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θρίαμβο και στις Περιφερειακές εκλογές 2019, πέρα από τις Ευρωεκλογές καταγράφει η ΝΔ καθώς προηγείται (κάποιες τις κερδίζει από την πρώτη Κυριακή) σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos