Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 17:17

Σεισμός τώρα 5,8 Ρίχτερ στην Αλβανία

Σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αλβανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αεροπειρατεία της πτήσης Αθήνα - Ρώμη του 1985 είχε συγκλονίσει τη διεθνή κοινή γνώμη και είχε ως συνέπεια να σκοτωθεί ένας δύτης του Αμερικανικού Ναυτικού, ο οποίος αντιστάθηκε στους τρομοκράτες - Ανάμεσα στους επιβάτες και ο τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαιπωρία περίμενε τους 250 επιβάτες του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» το οποίο έπαθε μηχανική βλάβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019, η εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ Β) δέχεται νέες αιτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αποφάσισε την αντικατάσταση των γνωστών σε όλους μας τηλεοπτικών σημάτων καταλληλότητας – τα οποία είχαν τη μορφή γεωμετρικών σχημάτων – με νέα σύμβολα, ξεκινώντας από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξασφάλιση χρηματοδότησης μέχρι και το 2023, από ευρωπαϊκούς πόρους, για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 20-09-2019 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 35χρονος ημεδαπός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, προέβαινε σε παράνομη μεταφορά επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίσθηκε προχθές (19 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 65χρονος αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται σε εκκρεμές ευρωπαϊκό διωκτικό έγγραφο των γερμανικών Αρχών για αδικήματα περί τρομοκρατίας και συγκεκριμένα για υπόθεση αεροπειρατείας και απαγωγής τα έτη 1985 και 1987.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 12:56

Δραστηριότητες Ναυτικού Ομίλου Πάρου

Την εκπροσώπηση του νησιού της Πάρου σε Βαλκανικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, πέτυχε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Μαρία-Ελένη Καλακώνα, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/09) περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos