Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάρτιος 2019 - Psts.gr

O tempora o mores Ω καιροί, ω ήθη, στα απλά ελληνικά και με πλήρη εφαρμογή (κατάντια) στα δικά μας τα τοπικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέλαβε δράση η δικαιοσύνη για όσα λέχθηκαν πριν τη δολοφονική επίθεση στο διεθνή διαιτητή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους ψηφιακούς κινδύνους, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει η Ένωση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για καθαρά τυπικούς και πρακτικούς λόγους, που αφορούν το καταστατικό και την ορθή λειτουργία του Συλλόγου , στην γενική συνέλευση πρέπει να γίνει εκκαθάριση της λίστας των μελών, με βάση την συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έρευνα ICERTIAS Best Buy Award για το 2019/2020, ανέδειξε τις μάρκες με την καλύτερη σχέση ποιότητας- τιμής στην Ελλάδα, όπως προέκυψε από την εμπειρία των καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις εργασίες θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια, με το ποσό των 60.000 ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή» θα ήθελε να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πάρου “Αρηίς” για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν στο Γηροκομείο μας πέντε τηλεοράσεις προκειμένου να εξοπλίσουμε τα δωμάτια των Διαβιούντων Γερόντων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Οικονομικό Ακόλουθο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κ. Chip Laitinen είχε χθες στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια περίεργη κλοπή είχαμε βραδινές ώρες στην επαρχιακή οδό Λαμίας-Υπάτης. Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τσιμέντενιες πλάκες οι οποίες βρισκόταν στο σημείο στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιούνται για το “στρώσιμο” πεζοδρομίου (λίγο πριν την Υπάτη)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-03-2019 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 38 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 46

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280