ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (7024)

Η Sky Express, η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών, εγκαινιάζοντας τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με slogan «Πέτα σαν άνθρωπος» προχωρά σε μία μοναδική προσφορά!

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος», τους πολυάριθμους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του φετινού πανηγυριού του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

Έχουν γραφτεί κι άλλα τραγούδια για την Πάρο όμως το νέο, άκρως καλοκαιρινό hit «Φύγαμε για Πάρο» είναι η απόλυτη επιτυχία που «ξεχειλίζει» κυριολεκτικά από Πάρο! Φρέσκος ήχος, μοντέρνος, νεανικός, ρυθμικός και με λόγια «γεμάτα Πάρο», το τραγούδι μας πάει κατευθείαν βόλτα στο νησί όπως δηλώνει και ο τίτλος του!

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου, παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο SWISS HOME στη Νάουσα Πάρου το «Ελληνικό Πρωινό της Πάρου» με τη συμμετοχή εκπροσώπων ενδιαφερόμενων φορέων του νησιού αλλά και απλού κόσμου.

Οι Ημέρες Κινηματογράφου Αντιπάρου επιστρέφουν ως σταθερός πλέον θεσμός για 4η συνεχή χρονιά από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου 2017 στην Αντίπαρο σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Αντιπάρου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αντιπάρου, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σε παραγωγή της One from the Heart, καθώς και με τη συνεργασία του κινηματογράφου Cine Oliaros και της αίθουσας τέχνης Αντί.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2016 -2017 εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας που στην δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας και κατ’ επέκταση το νησί μας, κατάφεραν με τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους να στηρίξουν τις ομάδες και τους αθλητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μετά από πρόσκληση του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Αθλητισμού, κου Εμμ. Μαλαματένιου, η ΕΟΔ Κυκλάδων βρέθηκε στο τουρνουά του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach handball, που διοργάνωσε το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πάρου στη παραλία Λιβάδια Παροικιάς, στις 24 & 25 Ιουνίου.

Με τριήμερες πανηγυρικές θρησκευτικές εκδηλώσεις θα τιμηθεί η εορτή των Αγ. Αποστόλων στην ομώνυμη Ιερά Μονή της ενορίας των Καμαρών Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή