ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (7601)

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/11/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η διαβούλευση για την τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τα Αιολικά Πάρκα στη Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο και την Άνδρο, ολοκληρώθηκε.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Νάξου 62, 72χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Mετα την απόφαση 56116/21-11-2017 της 2ης ΔΥΠΕ μετακίνησης αγροτικού ιατρού από το ΚΥ Πάρου στο ΚΥ Ίου και για το διάστημα 29 ημερών το πρόγραμμα λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων τροποποιείται ως εξής :

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου – Αντιπάρου (ΣΥΔΙΣΑΠΑ) διοργανώνει Συνέδριο που θα οδηγήσει στην κατάργηση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης στα δύο πανέμορφα νησιά του Αιγαίου από την 1.1.2018.

Στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή ασθενούς από την Πάρο με πλωτό μέσο.

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού του Συλλόγου μας

Η Αίθουσα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή