Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 20:51

Νάξος: Εγκαίνια κοινωνικού παντοπωλείου

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελπίδα», στο Δημαρχείο, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 10:30 πμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Ρόδο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά οι εντεταλμένοι σύμβουλοι (έπαρχοι) από τις Κυκλάδες που βρέθηκαν στο νησί για τη συνεδρίαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο (15-12-2012) εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (με ψήφους της Περιφερειακής Αρχής και της Μείζονος Μειοψηφίας) η ΄΄ Στρατηγική της ΠΝΑ για τον Τουρισμό και το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Τουριστικής Προβολής της ΠΝΑ ΄΄.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 20:35

Αποτελέσματα πρωταθλήματος κυκλάδων

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη, Γιάννη Μαχαιρίδη, συνεδρίασε σήμερα στη Σύρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 δεν προβλέπονται και τόσο ευνοϊκές για την διεξαγωγή του παζαριού μας στην πλατεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απολογισμός Δράσης, Θεατρικό Μονόπρακτο, Μουσική, Χορός, Μικρασιάτικες γεύσεις..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου πρόκειται να οργανώσει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για γονείς στη Χώρα, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 19:25

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 18η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Συρμαλένιος παρευρέθηκε την Παρασκευή 14/12 στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση – διαμαρτυρία του λαού της Πάρου και της Αντιπάρου για την κατάσταση του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos