Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Στις 11 Μαρτίου, ένα ακριβώς μήνα μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Πάρου, συνεδρίασε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την εκλογή του νέου Πάπα, ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς, έστειλε την ακόλουθη ευχετήρια επιστολή στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 16:48

Ο Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη συνεδρίαση του ΕΛΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώ οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου σε ένα τμήμα της περιφερειακής οδού της Παροικίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωση του έργου, πολίτες της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμος Πάρου στα πλαίσια των ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού συμμετείχε με στοχευμένες δράσεις στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το Νόμo 4039/2012 : o άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ευζωία των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και να μεριμνά για τον σεβασμό της ύπαρξής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos