Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση της περιφερειακής παράταξης «Νησιωτική Ανατροπή» με επικεφαλής και υποψήφιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντά στον κόσμο της Κω βρέθηκε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος έτυχε θερμότατης υποδοχής στην πόλη της Κω, στην Καρδαμαινα, στην Αντιμάχεια και στο Ζηπάρι.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, του Α' Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Λεονάρδου Ρούσσου, του Διευθυντή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Μυκόνου επισκέφτηκε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου μαζί με την Άννα Μαυρουδή, υποψήφια χωρική αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 22:21

Επανάσταση χωρίς αιτία

Η Ελλάδα βρέθηκε υπό το καθεστώς μνημονίου διότι ουσιαστικά πτώχευσε και πρακτικά δεν μπορούσε να δανειστεί από τις αγορές ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών του κράτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει του Πανθηραϊκού συλλαλητηρίου της 30ης Μαρτίου θα επισκεφθεί το  νησί της Σαντορίνης στις 29 και 30 Μαρτίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αρκετή καθυστέρηση (σε σύγκριση με άλλες προεκλογικές περιόδους) ανακοινώθηκε στις 27/3/2014 στη Ρόδο η κάθοδος στις εκλογές της παράταξης

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης των Τοπικών Κοινοτήτων Κορωνίδας και Μέσης δίνει η επιτυχής ανόρυξη δύο γεωτρήσεων στην Κωμιακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κ. Γιάννης Μαχαιρίδης σε δήλωσή του, αναφορικά με τη χρήση της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου, δήλωσε τα εξής :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos